1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Yeni nesil römorkör denize indirildi
Yeni nesil römorkör denize indirildi

Yeni nesil römorkör denize indirildi

Ereğli Tersanesi'nde gerçekleşen törende, Med Marine ve Svitzer, denizcilik inovasyonunun yeni simgesi olarak tanımlanan...

A+A-

Ereğli Tersanesi'nde gerçekleşen törende, Med Marine ve Svitzer, denizcilik inovasyonunun yeni simgesi olarak tanımlanan MED-A2800 serisi römorkörü denize indirdi. Bu son teknoloji gemi, denizcilik mühendisliği alanında ileriye doğru atılmış büyük bir adım olarak nitelendiriliyor.

RAstar 2800 serisi olarak bilinen Escort Römorkör, 28,4 metre uzunluğunda olup, 80 tonluk etkileyici çekiş kapasitesine sahip. Bu yüksek güçlü ve uygun maliyetli römorkör, tankerlerin, dökme yük gemilerinin ve konteyner gemilerinin elleçlenmesi için özel olarak tasarlandı. En yüksek verimlilikle çalışması hedeflenen bu römorkör, deniz taşımacılığının zorlu koşullarında bile üstün performans sergileyerek dikkat çekiyor.

Med Marine'in denizcilik teknolojisinin sınırlarını zorlayan vizyonu, Svitzer'in bu önemli projede Med Marine ile ortaklık kurma kararını etkileyen en büyük faktörlerden biri oldu. Bu ortaklık, Med Marine'in sektördeki güvenilir ve yenilikçi lider konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

med-marine-1.jpg

med-marine-2.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.