1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Yat yolculuğu, Mapress CuNiFe Sistem Boruları ile daha güvenli
Yat yolculuğu, Mapress CuNiFe Sistem Boruları ile daha güvenli

Yat yolculuğu, Mapress CuNiFe Sistem Boruları ile daha güvenli

Yaşam alanlarını yenilikçi fikirlerle donatan Geberit, denizcilik sektörünün önceliklerinden olan konforlu yolculuk ihtiyacını Mapress CuNiFe Sistem Boruları ile sağlıyor. 

A+A-

Geberit’in keyifli ve güvenli bir deniz yolculuğu için geliştirdiği Mapress CuNiFe Sistem Boruları, tuzlu suda yüksek direnç, uzun ömürlülük ve kolay bakım vadediyor. Korozyon ve diğer dış etkenlere karşı gereken çözümlere uygun üretilen Mapress CuNiFe, bakır-nikel-demir alaşımının üstün dayanıklılığı sayesinde gemi inşaatında yüksek performansını kanıtlıyor.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, Ar-Ge ve yüksek mühendislik temelli çözümlerini endüstri ve gemi inşaatına da sunuyor. Korozyon ve diğer dış etkenlere karşı üstün koruma sağlayan Geberit Mapress CuNiFe Sistem Boruları, tuzlu deniz suyunun ortaya çıkardığı olumsuz koşullara karşı uzun yıllara dayanan bir direnç yaratıyor. Türkiye’de International Maritime Organization - Uluslararası Denizcilik Organizasyonu (IMO) tarafından belirlenen kriterlere göre üretilen yatlara tam uyumlu olan Mapress CuNiFe, keyifli deniz yolculuklarının arkasındaki güç oluyor.

geberit-mapress-cunife-key-visual.jpg

Deniz suyu uzmanı dayanıklılık
CuNiFe Sistem Boruları’nın yat yolculuklarının yüksek konfor seviyesini karşılayacak özelliklerle donatılarak geliştirildiğini ifade eden Geberit Türkiye Ürün Müdürü Irmak Kip, “Deniz suyunun tuzlu ve zaman içinde etkisini gösteren aşındırıcı etkisini Mapress CuNiFe’nin yıllara meydan okuyan yüksek malzeme kalitesi sayesinde bertaraf ediyoruz. Böylelikle yat sahiplerinin yolculuktaki konfor beklentisini kesintisiz ve en güvenli şekilde karşılayıp denizdeki zorlu şartlar karşısında yüksek direnç sunuyoruz. Yatlarda yer alan sintine hatlarında, sprinkler yangın söndürme sisteminde ve yakıt devrelerinde rahatlıkla kullanılabilen Mapress CuNiFe; uzun ömürlülüğü, sızdırmaz montajı ve kolay bakımıyla kullanıcısını yarı yolda bırakmıyor. Bunun yanında Geberit Mapress’in contası da presleme göstergesine ek güvenlik sağlıyor. Normal koşullar altında preslenmemiş bağlantılar basınç testi sırasında sızdırır fakat bu sistemde kullanmış olduğumuz özel formlu contalarsayesinde işletim sırasında gelecekte oluşacak hasarları önlemiş oluyoruz” dedi.

En büyük güçlerinden biri sızdırmazlık garantisi
Mapress CuNiFe’nin mekanik dayanıklılığıyla öne çıktığını ve birbirine uyumlu bileşenlerinin sisteme ciddi bir yük kapasitesi verdiğini kaydeden Kip, sözlerine şöyle devam etti: “Ürünümüz yüksek mekanik dayanımı sayesinde çok geniş uygulama çeşitliliğinin üstesinden geliyor. Mapress’in en önemli özelliklerinden başında ise preslenen bölgedeki contası geliyor. Normal şartlarda kaynak, lehim, füzyon kaynağı ve dişli bağlantı gibi montaj tekniklerinde ilave malzemeler kullanılırken, Geberit Mapress presleme tekniğinde ise bunlara gerek duyulmadan işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede sıklıkla görülen işçilik hataları minimum seviyede tutuluyor. Sızdırmazlık garanti altına alınırken, montaj işlemleri de hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Bu da yatların kullanıma daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.”

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.