1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. UNERCO, ISCC sertifikasını kazandı
UNERCO, ISCC sertifikasını kazandı

UNERCO, ISCC sertifikasını kazandı

Unerco, Türkiye’nin öncü yakıt ikmal firmalarından biri olarak, sürdürülebilirlik taahhüdünü teyit eden prestijli ISCC (Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonu) sertifikasını aldığını büyük bir heyecanla duyuruyor!

A+A-

ISCC (Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyonu) sertifikası, Unerco’nun üretim süreçlerine çevreye karşı sorumlu uygulamalara ve yüksek standartlara olan bağlılığını tescil etmektedir. Bu başarı, Unerco’nun faaliyetlerinin katı sürdürülebilirlik kriterlerini karşılamasını ve gezegene ve toplumlara olumlu katkıda bulunmasını sağlamak için devam eden çabalarını vurgulamaktadır.

UNERCO'da sürdürülebilirlik, yapılan her işin merkezinde yer alır. Bu sertifika, çevresel etkileri azaltma ve tedarik zincirinde şeffaflığı teşvik etme konusundaki kararlılığı bir kez daha teyit etmektedir. Bu dönüm noktasına ulaşmasında gösterdikleri sıkı çalışma ve özveri için ekibimize ve ortaklarımıza teşekkür ederiz. Birlikte daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru yol alıyoruz! ISO 8217:2024 standartlarına uygun B10, B20, B24 ve B30 ürünlerimizi sunmaya artık hazırız! 

Kalite ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımız bizi yakıt üretiminde en son uluslararası standartları karşılamaya yönlendiriyor. ISO 8217:2024 sertifikasına sahip B10, B20, B24 ve B30 ürünlerimiz, dünya çapındaki değerli müşterilerimizin ve ortaklarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak üstün performans ve çevresel sorumluluk sağlar.

UNERCO olarak kendimizi daha yeşil bir geleceği destekleyen yenilikçi çözümler sunmaya adadık. ISO sertifikalı yakıtlarımızın güvenilirliğinin ve verimliliğinin keyfini çıkarırken sürdürülebilirliği ilerletmede bize katılın.

Sürdürülebilir yakıt tekliflerimiz ve ortak projeler geliştirmek için bize ulaşabilirsiniz.

unerco-02.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.