MTS Lojistik’ten Temiz Denizler Projesi

İzmir’in Seferihisar ilçe­si Akarca sahilinde, MTS Logistics’in “Temiz Deniz­ler Projesi” kapsamında çev­re temizliği etkinliği yapıldı.

200 öğrenci ve 100 sivilin gö­nüllü olarak katılım göster­diği etkinlikte, sahilde biri­ken atıklar toplanarak doğa­ya katkıda bulunuldu.

Akarca sahilinde yapılan sahil temiz­leme etkinliği öncesinde uz­man isimler tarafından geri dönüşüm konusunda bilgi­lendirici sunumlar yapıldı.

Çevre bilinci pekişti
Temiz bir çevre için hep bir­likte hareket etmenin önemini vurgulayan MTS Logistics İz­mir Şubesi Operasyon Direk­törü Banu Akman, “Bu etkin­lik, gençlerde ve çocuklarımız­da çevreye duyarlılık bilincini pekiştirdi.

MTS Logistics’in sosyal sorumluluk projeleri­ne olan desteği, sadece ticari faaliyetlerle sınırlı kalmaya­rak çevresel sorunlara da çö­züm üretmeye odaklandığını gösteriyor. Gelecek sene de ço­cuklarımız ve çevreci gönüllü­lerimizle yine burada buluşa­cağız. Katılımcılar, plastik ve diğer atıkların deniz yaşamı­na verdiği zararın farkına va­rarak, temiz bir gelecek için daha bilinçli adımlar atacak­larını dile getirdiler. Bu tür projeler, çevremizi koruma­nın yanı sıra topluma da bü­yük katkı sağlıyor” dedi.

Deniz ve Çevre Haberleri

Okçular Göleti'nin su altı zenginlikleri kayıt altına alındı
Tekne bağlama şamandırasıyla deniz çayırlarının korunmasına destek olunuyor
"Didim Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" ile ilgili açıklama
"Acil Eylem Planı"nın açıklanmasının ardından İzmir Körfezi için ilk adım
Didim'de kirli suyun arıtılmadan denize boşaltıldığı ihbarına inceleme