İsdemir’in Liman Projesi’ne ödül

İsdemir, “İsdemir Özel Endüstri Bölgesi Liman Kapasite Artış ve Sürdürebilirlik Yatırımı” projesiyle teşekkür plaketine layık görüldü.

İsdemir, HIT-30 Yüksek Teknoloji Teşvik Programı’nın tanıtıldığı etkinlikte büyük bir başarı elde etti. Türkiye’nin önde gelen entegre tesislerinden biri olan İsdemir, “İsdemir Özel Endüstri Bölgesi Liman Kapasite Artış ve Sürdürebilirlik Yatırımı” projesiyle teşekkür plaketine layık görüldü. Proje kapsamında liman kapasitesini artıran İsdemir, aynı zamanda onarım, yenileme ve güçlendirme çalışmalarını da başarıyla tamamladı.

Türkiye’yi yüksek teknoloji alanında küresel bir merkez haline getirme hedefi taşıyan program, 2023-2024 yıllarında gerçekleştirilen büyük yatırımları ödüllendirerek İsdemir gibi öncü şirketleri takdir etti.

İsdemir Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Azası Gürtan Damar, ödülü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın elinden aldı. İsdemir Limanı, ham madde ve mamullerinin deniz yoluyla taşınması için önemli bir merkez olup, 16.000.000 ton/yıl kapasiteye sahip beş tahliye/yükleme rıhtımı ve bir sıvı yük rıhtımına ev sahipliği yapıyor.

Şirket Haberleri Haberleri

GEMAK’tan LNGC ve LNG yakıtlı gemiler için çığır açan adım!
Frauscher x Porsche tekneleri, Asmira ayrıcalığıyla Türkiye'de
Titanic'i inşa eden tersane iflasın eşiğine geldi
Maersk Supply Service, Saha Destek Gemisi Sözleşmesini imzaladı
MOL ve Chevron'dan rüzgar tahrik sistemli ilk LNG taşıyıcı