İMEAK DTO, "AB FuelEU Maritime Regülasyonu” konulu seminer düzenleyecek

"AB FuelEU Maritime Regülasyonu” konulu seminer İMEAK DTO Yönetim Kurulu Danışmanı Prof. Dr. Mustafa İNSEL tarafından DTO Meclis Salonu’nda fiziki oturumda ve aynı zamanda çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

İMEAK DTO'dan yapılan açıklamada:

"Yeşil dönüşümün hızla artan önemi ve ivmesine bağlı olarak denizcilik sektörümüzün düzenlemeler dahilinde AB tarafından uygulamaya konulan FuelEU Maritime Regülasyonu’nun genel tanıtımı, 31 Ağustos 2024 tarihine kadar tamamlanması gereken izleme planlarının nasıl hazırlanacağı, uygulamaya girecek FuelEU Maritime kayıtlarının tutulması, emisyon hesaplama ve uyum metotları, gemi filoları ile havuz oluşturulması ve hesaplama örnekleri konularında bilgilendirilmesi maksadıyla; “AB FuelEU Maritime Regülasyonu” konulu seminer Odamız Yönetim Kurulu Danışmanı Prof. Dr. Mustafa İNSEL tarafından 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 14:00’da Odamız Meclis Salonu’nda fiziki oturumda ve aynı zamanda çevrimiçi olarak hibrit şekilde gerçekleştirilecektir.

Küresel ve bölgesel düzeyde ülkemiz ve sektörümüz açısından büyük bir değişimi konu alacak bahse konu seminere fiziki ortamda Meclis Salonumuzda ve uzaktan toplantı programı (https://zoom.us/j/91559773730?pwd=63AEVHKGxixJN7GsGNaymPbClKbAJb.1, Meeting ID: 915 5977 3730-Passcode: 771601) üzerinden  iştirak etmek isteyen üyelerimiz Odamız Web sayfasında yer alan “Eğitim/Sunumlar” sekmesinde bulunan online katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilecektir." ifadelerine yer verildi.

Sektörden Haberleri

Denizcilik sektörünün karadaki en önemli ticaret buluşması Şubat 2025’te
Türkiye, en fazla filoya sahip ülkeler arasında 11. sıraya yükseldi
“Denizcilikte Yeşil Dönüşüm Zirvesi’ni önemsiyoruz”
Denizcilik sektörü, Harren Group’un gecesinde buluştu  
İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı