Galata Köprüsü ve köprü bölgesi deniz ulaşımına kapatılıyor

01 Ocak 2024 Pazartesi günü 04:00 ile 12:00 saatleri arasında Galata Köprüsü’nde...

Galata Köprüsü ve köprü bölgesi deniz ulaşımına kapatılıyor

Şehir Hatlarından yapılan açıklama şöyle: 

Değerli yolcularımız,

01 Ocak 2024 Pazartesi günü 04:00 ile 12:00 saatleri arasında Galata Köprüsü’nde gerçekleştirilecek yürüyüş ve basın açıklaması sebebiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Liman Başkanlığı talimatıyla Galata Köprüsü ve köprü bölgesi deniz ulaşımına kapatılmıştır.

Bu kapsamda;

• Eminönü 3 (Hezarfen Ahmet Çelebi) İskelesi ve Eminönü 4 (Galata) İskelesi seferlere kapatılmıştır. Bu iskelelerden yapılan Üsküdar-Karaköy-Eminönü ve Kadıköy-Karaköy-Eminönü hatları aşağıda belirtilen saatlerde Üsküdar-Karaköy ve Kadıköy-Karaköy arasında yapılacaktır. Sefer tarifesi aşağıda yer almaktadır.

• Galata Köprüsü’nün de geçişe kapalı olması sebebiyle Üsküdar-Haliç, Kadıköy-Haliç ve Beşiktaş-Haliç hattı seferlerinin aşağıda belirtilen seferleri iptal edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Yurt Haberleri

Amasya'da 4,4 büyüklüğünde deprem
Datça'da depremzede çocuklar denizle buluştu
Gemi söküm bölgesinde tehlikeli atıkların çevreye zarar verdiği tespit edildi
İstanbul'da toplu ulaşım ve deniz ulaşımına 1 Mayıs düzenlemesi
Bozcaada ve Gökçeada hatlarında yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi