Denizcilik sektörü, Harren Group’un gecesinde buluştu  

Harren Group ve Türk Partnerleri Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen geceyle yaza veda etti.

Denizcilik ve proje lojistiği şirketleriyle denizcilik sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşlarından olan Harren Group, Türk partnerleri Esenyel Partners, YAF Diesel ve AVS Global Ship Supply&Catering birlikte düzenlediği gece Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi. 

Armatörler, gemi inşa sanayicileri ve gemi tedarik firmalarının katıldığı gece oldukça renkli geçti. 

“Harren Group katkı sağlayacak” 
Açılış konuşmasını Can Bozyakalı’nın yaptığı gecede, Yaf Diesel İş Geliştirme Sorumlusu Selin Güre, 
“Yaf Diesel’in güvene dayalı ve çözüm odaklı çalışmaları sayesinde geldiğimiz nokta itibariyle büyük bir gruba dönüştüğünü ve hedeflerinin aynı istikrar ile büyümeye devam etmek olduğunu belirtti. Ayrıca böyle bir etkinlikte Harren Group’la birlikte yer almaktan kıvanç duyduklarını ve Harren Group’un Türk denizcilik sektörüne olumlu yönde katkı sağlayacağına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.”  

Esenyel Partners adına ortağı Av. Türker Yıldırım, Harren Group, Yaf Diesel ve AVS ile birlikte bu etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler, Yıldırım konuşmasında büyük işler büyük başlangıçlarla başlar ve herkese davete katıldığı için teşekkür etti. 

AVS Global Supply Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Şimşek, "Dijital dönüşümün iş dünyasında ve özellikle denizcilik sektöründe oynadığı kritik rolü vurguladı. Şimşek, konuşmasında AVS Global Supply’ın dijital dönüşüm sürecine eşlik eden Dynamics Ops firmasının katkılarını öne çıkardı."

Ayrıca Dynamics Ops kurucusu Deniz Celan, denizcilik sektöründe hayata geçirilen başarılı dijital dönüşüm projelerini tanıtarak, sektördeki dijitalleşmenin önemini ve uygulama örneklerini paylaştı. Harren Partnersle ve diğer partnerlerle birlikte bu lansmanda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Harren Group Managing Directoru Nils Aden, Yeniden bu güzel İstanbul’da olmaktan ve iş ortakları, dostlar olarak bizi birbirimize daha da yakınlaştıracak bu etkinliğe partnerlerimizle birlikte ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

Harren Partner tanıtımını içeren bir sunum anlatan Nils, geceye katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Nils Aden konuşmasında, Almanya merkezli Harren Group, özel sektöre ait dinamik bir lojistik ve deniz taşımacılığı şirketi olarak faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiğini. 30 yılı aşkın bir süredir sektördeki deneyimiyle Harren Group, gemi ve mürettebat yönetimi, ticari kuru yük taşımacılığı ve heavy lift gibi alanlarda müşteri odaklı ve bütüncül bir yaklaşım sergilediğinden bahsetti.

Harren Group’un portföyünde, SAL Heavy Lift ve Intermarine markaları ile Heavy Lift ve Breakbulk ve Bulk sektörlerinde lider konumda yer alırken, aynı zamanda tankerler, konteyner gemileri, off-shore ve özel yatlar da dahil olmak üzere geniş bir gemi yelpazesinin yönetimini üstleniyor. Şirket, sahip olduğu ve kiraladığı varlıklarla dünya genelinde geniş çaplı çözümler sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarına entegre ve özelleştirilmiş hizmetler sağlıyor.

Şirketin kendine ait gemilere sahip olması, iyi ve kötü zamanlarda gemi sahipliğinin zorluklarına tam anlamıyla hâkim olmasını sağlıyor. Kargo müşterileriyle günlük olarak yakın temas içinde çalışarak, bu deneyimlerini üçüncü taraf gemi sahipleri için de yüksek kaliteli yönetim çözümlerine dönüştürüyor. Harren Group, hem kendi gemilerini hem de üçüncü taraf gemileri yönetirken varlık ve finansman stratejilerinde de esneklik sunabiliyor.

Alman denizcilik sektörünün gücünden yararlanan Harren Group, Almanya'nın avantajlı tonaj vergisi sistemi ve kaliteli iş gücüne erişimiyle rekabet avantajı sağlıyor. Alman piyasasındaki güçlü konumu sayesinde uluslararası pazarlara da erişim sağlayarak müşterilerine yüksek kalite standartlarında hizmet sunuyor.

Harren Group Managing directoru Nils Aden, “Gemi yönetimi sıradan bir iş değildir. Milyonlarca dolarlık bir varlığın yönetimini üstlenen her gemi sahibi, yatırımının kazanca dönüşmesi için en iyisini hak ediyor. Biz de müşterilerimize bu hedefi gerçekleştirmelerinde destek oluyoruz” dedi.

Geceye katılan tüm davetlilerin beğenisini kazanan etkinlik, davetliler uzun bir yaz mevsiminden sonra böyle bir etkinlikte birlikte olmaktan duydukları sevinci dile getirdiler.

Sektörden Haberleri

İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Ünüvar, İzmir'de Deniz Ticaret Odasını ziyaret etti
Doğusel: “Dünya Deniz Yolu Taşımacılığı %2,3 Büyüdü”
Özata Denizcilik'in Halka Arz Başvurusu Onaylandı
Türk tersanelerinin 2023'te ürettiği deniz araçlarının yarısından fazlasını "yeşil gemiler" oluşturdu