1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. PPG, eğitiminde kullanılacak teknenin yenilenmesine katkı sağladı
PPG, eğitiminde kullanılacak teknenin yenilenmesine katkı sağladı

PPG, eğitiminde kullanılacak teknenin yenilenmesine katkı sağladı

PPG, yenilikçi boya, kaplama ve yüzey çözümleriyle; deniz kaplamaları, gemi yapımı ve denizcilik öğrencileri tarafından kullanılan teknenin yenilenmesine katkıda bulundu.

A+A-

Kocaeli Gölcük'teki Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için bir öğrenci eğitimi ve beceri geliştirme girişiminin tamamlandığını duyurdu.

PPG, okuldaki 200'den fazla öğrencinin pratik ve teknik eğitiminde kullanılacak bir deniz servis teknesinin yenilenmesi için 150 litreden fazla deniz boyası içeren destek sağladı.

ppg-egitiminde-kullanilacak-teknenin-yenilenmesine-katki-sagladi.jpg

PPG İK Türkiye Ülke Koordinatörü Gizem Gürson İmpram, "Bu bağış, toplumumuzdaki
öğrencilerin teknik eğitim ve öğretimine önemli bir katkıdır. Öğrencilerin öğrenmesi ve pratik yapması için gerçek hayattan bir ortam sağlamak okullar için genellikle zor bir iştir. Bu tekne sayesinde gemi inşa öğrencileri bakım ve boyama konularında pratik beceriler kazanırken, denizcilik öğrencileri de makine dairesi ve kaptan köşkünü kullanarak uygulamalı deneyim kazanacaklar." dedi.

ppg-egitiminde-kullanilacak-teknenin-yenilenmesine-katki-sagladi-1.jpg

Yenilenen tekne, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor  Bayramı'nın 105. Yıldönümünde öğrenciler, öğretim görevlileri ve PPG çalışanlarının katıldığı bir törenle öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.