1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Powerboat Rally – 2024 - Alaçatı” Türkiye’nin en güçlü motor yatlarını buluşturuyor
“Powerboat Rally – 2024 - Alaçatı” Türkiye’nin en güçlü motor yatlarını buluşturuyor

“Powerboat Rally – 2024 - Alaçatı” Türkiye’nin en güçlü motor yatlarını buluşturuyor

Yuka Yatçılık, Çeşme Belediyesi ve Alaçatı Port Marina ana sponsorluğunda “Powerboat Rally – 2024 - Alaçatı” Türkiye’nin en güçlü motor yatlarını, sürat teknelerini ve RIB’leri Alaçatı’da 10 – 11 Ağustos 2024 günleri buluşturuyor. 

A+A-

Başvuruları devam eden güçlü motorlara sahip Motor yat, Powerboat ve RIB teknelerin katılacağı organizasyon 10 – 11 Ağustos 2024 tarihlerinde Çeşme – Alaçatı’da düzenlenecek. Organizasyona en son başvuru tarihi 8 Ağustos 2024 Perşembe günü olarak açıklandı. Her bir teknenin ayrı bir ekip olarak katılacağı organizasyonda tekneler Alaçatı Port Marina’dan Cumartesi ve Pazar günü sabah saatlerinde çıkarak güçlü motorları Alaçatı sahillerinde seyir yapacaklar. Sahilde yer alan beachlerden büyük bir keyifler izlenecek olan “Powerboat Pleasure Navigation” organizasyonda katılımcı teknelerin sabah brifingde kendilerine duyurulan noktaları bulmaları oradan alacakları zarflar ile birincisi belirlenecek. 

powerboatrallyalacati-1.jpg

Türkiye’nin önde gelen klasik ve RIB tekne üretim şirketlerinden Yuka Yatçılık ve Organizasyonun düzenleyeceği belediye ve marina katkıları ile gerçekleşecek olan etkinlikte Amavi Seafood, ZMS Demir, Playa Tropical sponsorlar arasında yerlerini alarak çözümler üretmeye katkı verecekler. 

powerboatrallyalacati-2.jpg

Renkli ve heyecanlı anlara sahne olacak etkinliğe katılacak her teknede 4 kişini yer alacak ve Powerboat Rally sonunda farklı kategorilerde katılımcılara ödüller verilecek. Cumartesi ve Pazar günleri yer alacak etkinliklerden sonra katılımcılar Alaçatı sahillerinde beachlerde demirleyecekler ve tekneleri yakından görülme imkânı elde edilecek. 

www-instagram-com-powerboatrallyalacati.jpg

“Powerboat Rally – 2024 – Alaçatı” ile ilgili daha detaylı bilgi ve başvurular için https://www.instagram.com/powerboatrallyalacati/ instagram sitelerini ziyaret edebilirsiniz. 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.