1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Pakistan Donanması'na Teslim Edilen PNS BABUR'da Navtek İmzası
Pakistan Donanması'na Teslim Edilen PNS BABUR'da Navtek İmzası

Pakistan Donanması'na Teslim Edilen PNS BABUR'da Navtek İmzası

Türk savunma sanayii ve denizcilik sektörü, bir kez daha önemli bir başarıya imza attı.

A+A-

Dost ve kardeş ülke Pakistan'ın Deniz Kuvvetleri için inşa edilen PNS BABUR (F-280) korveti, düzenlenen törenle Pakistan Donanması'na teslim edildi. 

Projenin ana yükleniciliğini Türk şirketi ASFAT üstlenirken, dizayn alt yükleniciliği görevi ise NAVTEK Deniz Teknolojisi A.Ş. tarafından başarıyla gerçekleştirildi.

Proje, Türkiye ve Pakistan arasındaki güçlü kardeşlik bağlarını daha da pekiştirdi. NAVTEK Deniz Teknolojisi A.Ş., böylesine önemli ve zorlu bir projede yer almaktan gurur ve onur duyduğunu belirtti. Şirket, desteklerinden dolayı Türk Deniz Kuvvetleri'ne bağlı İstanbul Tersane Komutanlığı Dizayn Proje Ofisi'ne de teşekkürlerini sundu.

NAVTEK Deniz Teknolojisi A.Ş., Türk Deniz Kuvvetleri ve müttefik ülke donanmalarının ihtiyaç duyduğu deniz savaş platformlarının inşa ve geliştirme süreçlerinde, kırk yıllık tecrübe ve yetkin kadrosuyla hizmet vermeye devam edeceğini vurguladı.

PNS BABUR'un teslim edilmesi, Türkiye ve Pakistan arasındaki askeri iş birliğinin ve dostluğun somut bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

pn-milgem-navtek.jpeg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.