1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Onursan Grubu TÜRKAK Akreditasyonu Aldı
Onursan Grubu TÜRKAK Akreditasyonu Aldı

Onursan Grubu TÜRKAK Akreditasyonu Aldı

Onursan Grubu, denizcilik sektöründe 40. yılını kutlarken, sektördeki öncü konumunu pekiştirecek bir başarıya imza attı.

A+A-

Grubun, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük kompleksine sahip olan FOAM / Köpük Analizi Laboratuvarı ve Kalibrasyon Merkezi için Türk Akreditasyon Kurumu'ndan (TÜRKAK) akreditasyon aldı.

FOAM / Köpük Analizi Laboratuvarı, sektörde ve alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Bilimsel metotların geçerliliğini kanıtlayan bu laboratuvar, TÜRKAK tarafından akredite edilerek uluslararası standartlara uygunluğunu tescilledi. Bu başarı, Onursan Grubu'nun sektördeki teknik bilgi ve uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bunun yanı sıra, Kalibrasyon Merkezi de uzun süredir beklenen TÜRKAK akreditasyonunu 21 Mayıs 2024 itibariyle aldı. Merkezin bilimsel ve evrensel deney metotlarını kullandığı TÜRKAK tarafından kabul gördü. 

Onursan Grubu yetkilileri, bu akreditasyonun, merkezin ölçümlerin izlenebilirliği açısından da güvenilirliğini ispatladığını ve uluslararası standartlardaki laboratuvarlarla eş değer olduğunu vurguladı.

Onursan Grubu'ndan yapılan açıklamada, "Merkezimiz, Türkiye’de öncü olduğumuzu kanıtladı. Akreditasyon, hizmetlerimizin kalitesini ve güvenilirliğini uluslararası platformda da tescillemiş oldu" denildi. 

onursan-turkak.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.