1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Med Marine'in Yeni Nesil Römorkörü Guatemala'ya Teslim Edildi
Med Marine'in Yeni Nesil Römorkörü Guatemala'ya Teslim Edildi

Med Marine'in Yeni Nesil Römorkörü Guatemala'ya Teslim Edildi

Türkiye'nin önde gelen denizcilik şirketlerinden Med Marine, son teknoloji RAmparts...

A+A-

Türkiye'nin önde gelen denizcilik şirketlerinden Med Marine, son teknoloji RAmparts 2300MM tasarım serisi destek römorkörünün Guatemala'nın denizcilik firması Arrendadora Continental S.A.'ya teslim edildiğini duyurdu. Bu teslimat, Med Marine'in Guatemala'ya yaptığı üçüncü römorkör teslimatı olma özelliğini taşıyor.

23 metre uzunluğa ve 65 ton baba çekiş gücüne sahip olan SARSTUN adlı römorkör, zorlu deniz koşullarında bile üstün performans sergileyecek şekilde tasarlandı. SARSTUN, zarafet ve verimliliği bir arada sunarak, denizcilik operasyonlarının güvenli ve etkili bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

Med Marine'in Arrendadora Continental S.A. ile olan işbirliği, uzun yıllara dayanan güven ve karşılıklı saygının bir göstergesi olarak öne çıkıyor. Bu teslimat, Med Marine'in üçüncü başarılı teslimatı olmasının yanı sıra, Arrendadora Continental S.A.'dan gelen olumlu geri bildirimler ve yüksek müşteri memnuniyeti ile de dikkat çekiyor.

Med Marine yetkilileri, Arrendadora Continental S.A. ile olan bu güçlü işbirliğini sürdürmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, gelecekte de bu tür başarılı projelere imza atmayı hedeflediklerini ifade etti.

med-marine-arrendadora-continental-001.jpg

med-marine-arrendadora-continental.jpg

med-marine-arrendadora-continental-1.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.