1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Med Marine, "B.T. Mazdoor" şamandıra gemisini Pakistan’a teslim etti
Med Marine, "B.T. Mazdoor" şamandıra gemisini Pakistan’a teslim etti

Med Marine, "B.T. Mazdoor" şamandıra gemisini Pakistan’a teslim etti

Türk denizcilik sektörünün önde gelen tersanelerinden Med Marine, Pakistan’ın önemli liman yönetimlerinden biri olan Port Qasim Authority için inşa ettiği 45 metre uzunluğundaki şamandıra gemisini başarıyla teslim etti. 

A+A-

"B.T. Mazdoor" olarak adlandırılan bu gemi, denizcilik operasyonlarının hayati bir parçası olarak, liman ve kanal yönetiminde kilit rol oynayacak.

Port Qasim Authority, bu şamandıra gemisini seyir şamandıralarının yönetimi ve Karaçi Limanı ile Umman Denizi'nin en zorlu koşullarında bile emniyet ve koruma görevlerini yerine getirebilmek için tercih etti. Gemi, Singapurlu deniz mimarları SeaTech Solutions tarafından tasarlanmış olup, zorlu deniz koşullarında dahi üstün performans gösterecek şekilde üretildi.

"Med Marine olarak, Pakistan’ın önemli liman yönetimlerinden Port Qasim Authority için bu stratejik gemiyi teslim etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz." diyen Med Marine yetkilileri, teslimatın ardından geminin Karaçi’deki görevine hazır olduğunu belirtti. 

Tüm hava ve rüzgar senaryolarında güvenle hizmet verebilecek bu yeni gemi, bölgedeki denizcilik operasyonlarını güvence altına alacak.

bt-mazdoor-samandira-gemisi.jpg

bt-mazdoor-samandira-gemisi-1.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.