1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi 'Geleneksel Denizciler Bahar Şenliği' gerçekleştirildi
İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi 'Geleneksel Denizciler Bahar Şenliği' gerçekleştirildi

İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi 'Geleneksel Denizciler Bahar Şenliği' gerçekleştirildi

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği İzmir Şubesi, geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği gerçekleştirildi.

A+A-

26 Mayıs Pazar günü İzmir’de gerçekleştirilen 13.Geleneksel Denizciler Bahar Şenliğinde davetliler birbirleriyle özlem giderirken bir yandan da doyasıya eğlendi.

itu-defamed-ydo-izmir-subesi-geleneksel-denizciler-bahar-senligi-gerceklestirildi-2.jpeg

Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenliğe Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş ÜNÜVAR, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Eğitim ve Belgelendirme Daire Başkanı Özer ÖZBEY, İzmir Bölge Liman Başkanı Ünal Hakan ATALAN, Aliağa Bölge Liman Başkanı Burak BULUT, İMEAK DTO Aliağa Şubesi Başkanı Adem ŞİMŞEK, İTÜ DEFAMED (YDO) Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Teker ve yönetim kurulu üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile mezunlar ve aileleri katılım gösterdi.

itu-defamed-ydo-izmir-subesi-geleneksel-denizciler-bahar-senligi-gerceklestirildi-1.jpeg
 
Tam anlamıyla şenlik havasında geçen buluşmada çeşitli aktivitelerde güzel hatıralara imza atıldı ve bolca eski günler yad edildi. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere sözleşen mezunlar “Birlikteysek Güçlüyüz” mottosuyla çıktığı yolda son derece keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi. İTÜ DEFAMED (YDO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu adına Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Mehmet CANSEVER, mezunlara, sponsorlara ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Etkinlik çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.