1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. GEMAK, LNG gemi sahiplerine daha geniş çaplı ve entegre hizmetler sunacak
GEMAK, LNG gemi sahiplerine daha geniş çaplı ve entegre hizmetler sunacak

GEMAK, LNG gemi sahiplerine daha geniş çaplı ve entegre hizmetler sunacak

GEMAK Tersanesi, LNGC (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz Taşıyıcıları) ve LNG yakıtlı gemilerin sahipleri ve yöneticileri için önemli bir gelişmeyi duyurdu.

A+A-

Membran muhafaza sistemlerinin bakım ve onarımında dünya lideri olan GTT (Gaztransport & Technigaz, Fransa) tarafından onaylı bir ortak olarak seçilen GEMAK Tersanesi, bu işbirliğiyle sektördeki gücünü daha da pekiştirdi.

GTT'nin ileri teknoloji LNG tank tasarımları üzerinde bakım ve onarım yapabilme yetkisine sahip olmak, GEMAK’ın teknik ekibine yeni ufuklar açarken, denetim ve onarım süreçlerinde de yüksek bir uzmanlık sunacak. Bu yetkilendirme, GEMAK’ı LNG gemi sahipleri için tercih edilen bir çözüm ortağı haline getiriyor.

gemak-1.jpeg

GEMAK bünyesinde kriyojenik atölye, mekanik atölye ve paslanmaz çelik boru atölyesi gibi yeni tesislerin de devreye girmesiyle, borular, valfler, kompresörler, e-motorlar, motorlar, pompalar ve ısı eşanjörleri gibi kritik ekipmanların bakım ve onarımı daha da kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Bu yatırımlar, GEMAK’ın LNG gemi sahiplerine daha geniş çaplı ve entegre hizmetler sunma kapasitesini artırıyor.

gemak-2.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.