1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. ÇOMU Denizcilik Meslek Yüksekokulu Akreditasyonu Aldı
ÇOMU Denizcilik Meslek Yüksekokulu Akreditasyonu Aldı

ÇOMU Denizcilik Meslek Yüksekokulu Akreditasyonu Aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu, Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı...

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurulu, Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Çanakkale Bölge Liman Başkanlığı, temsilcilerinin katıldığı denetleme sonucunda; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölümü, Sualtı Teknolojisi programı akredite edildi. 

Birinci sınıf dalgıç yeterlilik belgesi alabilmesi için de gerekli olan Profesyonel Sualtı Adamları Yönetmeliğinin 11 inci maddesinin 1 inci bendinde belirtilen müfredat ile müfredatın uygulanmasında dalış takım ve teçhizat yerinde görülerek, 26.07.2024 tarihinde ilgili akreditasyonun tüm gerekliklerini sağladığı üzere; kurumumuz akredite edilmiştir. 

dr-ogr-uyesi-halit-kusku-001.jpeg

Denizcilik MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit Kuşku; “Bu süreçte emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, kurumsal akreditasyondan sorumlu rektör yardımcımız Prof. Dr. Dinçay Köksal ve tüm üniversite yönetim kadrolarımıza teşekkür ederim. Kurumsal aidiyetimizi güçlendirerek üniversitemizi daha yüksek bir çıtaya çıkartacağız. Eğitim ve öğretim kalitemiz buna bağlı olarak artacak ve Denizcilik MYO ülkemizin alanında en iyi okullarından biri haline getirmeyi hedefliyoruz.” Dedi.

comu-sualti-kaynak.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.