1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. CarrefourSA'nın tekne marketi Selimiye ve Göcek'te hizmete başladı
CarrefourSA'nın tekne marketi Selimiye ve Göcek'te hizmete başladı

CarrefourSA'nın tekne marketi Selimiye ve Göcek'te hizmete başladı

CarrefourSA'nın tekne tutkunlarına özel hizmet sunan tekne marketi "Mavi" Selimiye ve Göcek'te hizmete başladı.

A+A-

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 38 marinaya hizmet veren 25 mağazası ve 50 bin çeşit ürünle karadan ve denizden hizmet sağlayan CarrefourSA, dron teslimatlarıyla havadan da hizmet sunuyor.

CarrefourSA, 60 ilde 1100 mağazası, bayileri dahil olmak üzere 15 bin kişiye ulaşan kadrosuyla müşterilerine ürünlerini ulaştırırken, tatil beldelerinde de CarrefourSA kalitesiyle kesintisiz alışveriş deneyimi sunuyor.

Şirket, Selimiye ve Göcek'teki koylara paketli yaş sebze ve meyveden süt ve süt ürünlerine, kahvaltılıklardan kuru gıdaya, donmuş gıdalardan içeceklere, kişisel bakım ve hijyen ürünlerinden deniz plaj ürünlerine kadar 2 bin çeşit ürünü tekne tatili yapmayı tercih edenlere ulaştırıyor.

CarrefourSA, marinalarda elektrikli araçlarla gerçekleştirdiği teslimatlarla, doğa dostu hizmet sunarken "CarrefourSA Mavi" teknesinden verilen siparişlerde dron ile teslimat hizmeti de sunuyor.

Teslimatta kullanılacak olan dronlar 15 kilogram taşıma kapasitesi ve 5 kilometre mesafe menziliyle Selimiye ve Göcek'teki tüm koylara ürünleri hızlı bir şekilde ulaştırabiliyor.

CarrefourSA, müşterilerine hem nakit hem de kartlı ödeme seçenekleri sunarken denizin ortasında da alışverişi deneyimleme imkanı sağlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.