1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Alfa Laval PureSOx Scrubber Yıllardır Yenilikçi ve Kaliteli Çözümleri ile Denizlerde Sizinle
Alfa Laval PureSOx Scrubber Yıllardır Yenilikçi ve Kaliteli Çözümleri ile Denizlerde Sizinle

Alfa Laval PureSOx Scrubber Yıllardır Yenilikçi ve Kaliteli Çözümleri ile Denizlerde Sizinle

Denizlerde, ufukların birleştiği ve yolculukların başladığı geniş suların derinliklerinde, denizcilik...

A+A-

sabri-yazgan.jpgSabri YAZGAN - Alfa Laval Denizcilik Bölüm Müdürü

Denizlerde, ufukların birleştiği ve yolculukların başladığı geniş suların derinliklerinde, denizcilik endüstrisi için önemli bir sorun yatar: emisyonlar. Yönetmelikler sıkılaşıyor, çevresel bilinç artıyor ve sektör, gemilerin çevreye olan zararlı etkisini azaltırken işlerin hala yolunda gitmesini sağlamak zorunda. Bu zorlu misyonun öncüsü olarak Alfa Laval, deniz egzoz gazı temizlemede yenilikçi çözümler sunuyor.

Alfa Laval, 50 yılı aşkın deneyimiyle, scrubber’lar konusunda lider bir konuma sahip. Açık çevrimden kapalı çevrime ve hibrit modellere kadar farklı seçenekler sunuyor. Bu temizleyiciler sadece katı sülfür oksit (SOx) düzenlemelerine uyum sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda gelecekteki “Onboard Carbon Capture” (OCC) girişimlerine de olanak sağlıyorlar.

50 yıl önce bu yolculuk, Alfa Laval Smit inert gaz sistemlerine entegre edilen ıslak scrubber’lar ile başladı. O günden beri, scrubber teknolojilerini geliştirme konusundaki kararlılığımızı sürdürerek SOx uyumunda öncü olmayı başardık. İlk Alfa Laval PureSOx hibrit modeli teslimatı, açık çevrim temizleyicilerinin ekonomik faydalarını kapalı çevrim alternatiflerinin güvenliğiyle birleştirilerek oluşturuldu.

Egzoz gazı temizleme alanları geliştikçe, bu alandaki liderliğimiz de gelişiyor. Bugün, PureSOx temizleyicileri, gelecekteki OCC çözümleri için sağlam bir temel oluşturuyor ve bizi bu kritik alandaki araştırma ve geliştirme çalışmalarında öncü konuma getiriyor. Geniş deneyimimiz, düzenleyici bilgilerimiz ve Alfa Laval Test & Eğitim Merkezi gibi son teknoloji tesislerimizle, yarının emisyon zorluklarını aşmak için hazırız.

• Deniz regülasyonlarıyla 50 yılı aşkın eşsiz deneyim,

• 15 yıldan fazla gösterilmiş SOx uyumu ile sektöre yön veren yenilikler,

• SOx ve “Water Discharge” gibi bir çok regülasyona yönelik uzman görüşlerimiz ile şekillenen çözüm önerileri,

• İç imalatımız ve kapsamlı eğitim tesislerimiz ile kalite ve uzmanlıkta güven,

• Mevcut ve gelecekteki yakıtlar için egzoz gazı temizliğinde, Carbon Capture’a (OCC) odaklanarak inovasyonlara teşvik.

Denizcilik endüstrisi sürdürülebilir bir geleceğe doğru ilerledikçe, Alfa Laval olarak çevre bilinci ile operasyonel mükemmellik arasında denge sağlayan öncü çözümler sunmaktaki taahhüdümüzde kararlı kalmaya devam ediyoruz. Uzmanlığımız, yaratıcılığımız ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızla, deniz egzoz gazı temizliğinin geleceğini şekillendiriyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.